Az "Én Borisom"

KÖZÖSSÉGI JÁTÉKBÓL, EGY SZÍVHEZ SZÓLÓ TÖRTÉNET

TERVEZD MEG! MI ELKÉSZÍTJÜK.

A játék célja, hogy a játékban résztvevők, egy Boris vagy Igor sablon alapján elkészítették egyedi terveiket.

EGY MAPPÁBAN LEHETETT A MUNKÁKRA SZAVAZNI. A LEGTÖBB SZAVAZAT NYER.

KÉT JEGYET A BABA MAMA EXPORA ÉS ELKÉSZÍTJÜK VALAKINEK A SAJÁT TERVÉT

A beérkezett – jobbnál jobb és kreatívabbnál is kreatívabb – munkákat feltettük egy facebook

mappába, szabadjára engedve őket az éterben.

ÉS, AMI EZUTÁN JÖTT…

Az egész online univerzumot átívelő, like harc után, közel 1200 kedveléssel megszületett az abszolút nyertes, a Galaxy Boris. Csodálatos, vízfestékkel készült alkotás, amely egy müncheni anyuka tervezése. Mind a munkát, mind a hihetetlen számú kedvelések összegyűjtését illetően le a kalappal. Ezúton is gratulálunk Nekik, mégegyszer!

Nem egészen 100 kedveléssel lecsúszott második helyezett a Puzzle Boris, amely – mint később kiderült – egy autista kislány és az anyukája által közösen kialakított  design és egymástól függetlenül (és az anyuka tudtán kívül) írtak Nekünk anyukák, hogy ismerik a kislányt és nagyon várja a Borist.

Ekkor megszólalt egy belső hang: “jaj de jó lenne, ha Neki is elkészíthetnénk a saját Boris maciját. De hát nem ő nyert”

NAH, MOST MI LEGYEN?

Két út közül választhattunk. Vagy titokban elkészítjük Nekik is a munkáját és így mi is megnyugodunk, és a játékban résztvevőknek sem okozunk “fájdalmat”, hogy miért készítjük el a 2. helyezett alkotást is. Hiszen ez egy játék és talán nem fair megoldás a többiekkel szemben, ha nem tartjuk a szavunkat.

A második utat választottuk. Kiírtuk őszintén a gondolatainkat a facebook Boris maci, az ölelni való puhaság hírfolyamára, hogy

“Mit szólnátok, ha elkészítenénk a 2. helyezett munkát is?”

Nem csak azért, mert egy autista kislányról van szó (Isten bocsássa meg Nekünk, de nehogy valaki ezzel lobbizon legközelebb), hanem azért is, mert majdnem ők nyertek és – mint kiderült – három napig nem aludt az anyuka, csak hogy a kislányának szerezzen egy jó napot és egy különleges Boris macit (megjegyzendő, hogy ez a hozzáállás minden játékban résztvevőre igaz volt).

Ennek a feltétele az volt, hogy aki egyetért velünk, hogy készítsük el a munkát, attól várunk kommentben egy szívet, de minimum a játékban résztvevőktől szeretnénk a támogatást, ha egyetértenek.

TUDOD, MI TÖRTÉNT?

Gondolom, tudod. Elkezdtek özönleni a szívek. Egy-két óra alatt több száz kommentet kaptunk szívekkel, szövegekkel és egy nap alatt eljuttatták ezt a posztot is az anyukák más hasonló témában olvasó családoknak. Rendkívüli dolognak tartjuk és ez Rólatok szól, nem rólunk. Mi csak hálásak vagyunk, hogy mi (Boris) lehetünk azok, akik ezt összefogják, akiknél ez megtörténhetett.

Azóta eltelt néhány nap és továbbra is kapunk üzenetet ezzel kapcsolatban. Szeretnénk, ha tudnánk segíteni autizmussal együtt élő gyermekek és szüleik számára. A tervünk, hogy Puzzle Boris lesz ennek a kabalája.

Folytatjuk…

NÉZD MEG A TÖBBI MUNKÁT ÉS KÜLDJ TE IS EGY SZÍVET

http://www.facebook.com/boris.bear.shop

Te mit tettél volna a helyünkben? Mi a véleményed az olvasottakról? Írd le kommentben, kíváncsiak vagyunk rá.

 

Köszönjük!

Boris, az ölelni való puhaság